MICROTEL - A BIZTONSÁGTECHNIKA

Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Cím:Budapest, ll38. Párkány utca 14.       

Tel.: 06-30-9317-243

e-mail: temesi.jozsef@microtelkft.hu  

elektronikus vagyonvédelem, telepítés - karbantartás

Kamera,megfigyelésriasztóktűzjelzők

Az otthon biztonsága

- Lakások, családi házak behatolásjelző rendszereinek telepítése.

tovább ...

Gépjármű biztonság

- Autóriasztók

 

tovább ...

Cégek biztonsága

- Üzletek behatolásjelző-, kamerás megfigyelő rendszereinek telepítése, karbantartása.

tovább ...

Behatolás jelzés

BiztonságA behatolásjelző rendszer (másnéven riasztórendszer) a védendő objektumban az illetéktelen behatolások jelzésére, az illetéktelen behatoló elriasztására helyi, illetve távjelzés adására alkalmas vagyon- és személyvédelmi rendszer. Cégünk által telepített biztonságtechnikai rendszerekben kizárólag vezető nemzetközi gyártók minőségi eszközeit használja fel, melyek rendelkeznek a szükséges hazai és nemzetközi biztonságtechnikai minősítéssel. A különböző eszközök mindegyike csak alapos tesztelés, és a telepítő, karbantartó munkatársak oktatása után kerül felszerelésre ügyfeleinknél.

Cégünk a legmagasabb minőségi kategóriába tartozó behatolásjelző rendszereket forgalmazza és telepíti, termékeink és szolgáltatáscsomagjaink a lakás- vagy családi ház tulajdonosok igényeinek is megfelelnek minőségük és kombinálhatóságuk révén.

Otthonunk valamint vagyontárgyaink védelmét csak a mechanikai védelemmel kombinált elektronikus jelző- és riasztóberendezések biztosíthatják.

A rendszerek általában központi egységből, egy vagy több kezelő egységből és a központhoz csatlakoztatott érzékelőkből (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők) valamint kültéri fény- és hangjelzőből állnak.betörésvédelem

A családi házak, lakások megfelelő védelmi rendszerét minden esetben szakembernek kell összeállítani. Munkatársunk megadja Önnek a felszerelésre javasolt és az Ön igényeinek megfelelő eszközök típusát és árát.

Új házat építőknek és lakásfelújítóknak ajánljuk, hogy a villanyszerelési csövezési munkák előtt terveztessék meg a riasztórendszert, hogy a kábelezését falon belül el lehessen helyezni.