MICROTEL - A BIZTONSÁGTECHNIKA

Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Cím:Budapest, ll38. Párkány utca 14.       

Tel.: 06-30-9317-243

e-mail: temesi.jozsef@microtelkft.hu  

elektronikus vagyonvédelem, telepítés - karbantartás

Kamera,megfigyelésriasztóktűzjelzők

Az otthon biztonsága

- Lakások, családi házak behatolásjelző rendszereinek telepítése.

tovább ...

Gépjármű biztonság

- Autóriasztók

 

tovább ...

Cégek biztonsága

- Üzletek behatolásjelző-, kamerás megfigyelő rendszereinek telepítése, karbantartása.

tovább ...

Tevékenységünkről

Behatolásjelző riasztórendszerek, távfelügyeletre csatlakozással

A behatolók által okozott lopási és egyéb károk folyamatos veszélyt és növekedő költségeket jelentenek a vállalkozások számára. Amennyiben Önnek a külső behatolásvédelmi megoldásra, az épületek biztonságának javítására, vagy egyes belső területének védelmére van szüksége, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást. Cégünk felméri a telephelyén fellépő kockázatokat, és ennek függvényében olyan behatolásjelző rendszert alakít ki, amely a már bizonyított technikákat és a legmodernebb technológiát ötvözi.

Bármilyen biztonsági igényt ki tudunk elégíteni. A tervezéstől kezdve a telepítésen át a karbantartásig vállalatunk készen áll egy biztonságosabb, Ön által megálmodott környezet kialakítására.

Tűzjelző rendszerek

A tűzvédelmi rendszerek kialakitásának teljes folyamatában részt veszünk, ide értve a helyi felmérést, a rendszertervezést, a telepítést, az engedélyeztetést és a később esedékes karbantartásokat is. Olyan termékportfoliót kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy a tűzvédelmi kihívások egészére megfelelő megoldással szolgálhassunk, legyen szó új épületről, vagy egy korábbi rendszer modernizálásáról. Többféle tűzjelző központot értékesítünk, melyek a kisebb alkalmazásoktól kezdve az intelligens, címezhető és hálózatban üzemeltethető vezérlőkig a teljes palettát lefedik.

Beléptető rendszerek

Az általunk kínált beléptető rendszerek napjaink piacvezető elektronikus hozzáférés szabályozó rendszerei, amelyekkel hatékonyan szabályozható az irodák, kórházak, középületek, kereskedelmi egységek, iskolák és kollégiumok forgalma.

Előnyei:

Kamerás megfigyelő rendszerek

A korszerű vagyonvédelem a kamerás megfigyelő rendszerek irányába tevődik át, melynek segítségével folyamatos információt kapunk a védett területekről, az esetleges behatolók számáról, mozgásáról, mely információkat videomagnó segítségével rögzíthetünk. A mai korszerű videomegfigyelő rendszerek már számítógép alapúak és távoli elérést is biztosítanak, így akár otthonról betekinthetünk munkahelyünk pillanatnyi életébe, vagy visszanézhetjük a tárolt felvételeket.

Épülethangosító rendszerek

Bizonyos intézményekben, ahol szükség van bemondások, közlemények, jelzések vagy háttérzene közvetítésére, a hangosítás legkorszerűbb megoldása a központilag vezérelt épülethangosító rendszer. Legtöbb esetben: iskolák, áruházak, csarnokok hangosítása esetén elegendő az egyszerű hangosítórendszer alkalmazása, melynek részei a központi keverőerősítő és az arra csatlakoztatható hangforrások. Nagyobb épületeknél szükség lehet bizonyos helyiségekben, illetve helyiségcsoportokban eltérő bemondások, műsorok közvetítésére. Ilyen esetekben célszerű több zónás hangosító rendszert kialakítani.

Autóriasztók